Lansingerland, Keurslager

Als Keurslager bieden wij een ruim assortiment aan kalfs, varkens, rundvlees en kipproducten, net als dat we hapjes, maaltijden, vleeswaren en soepen verkopen. Toch, om ons te onderscheiden van andere (Keur)slagers hebben wij een aantal producten waar wat extra zorg en energie in word gestoken. Producten die zelf bedacht en gemaakt zijn en altijd een succes bij ons vaste klanten

Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk

Onze kogelbiefstuk word altijd met de grootste zorg afgesneden. Zo leveren wij fluweelzachte biefstuk, zonder ook maar een grammetje vet of lekker een stukje gemarmerd vlees. Onze koeien staan ook wel bekend als Rivierenkoeien. Deze koeien grazen buiten in verse weides, tussen de rivieren van Zuid-Holland in. Door hun buitenleven en de juiste aanvulling op hun dieet hebben de koeien de juiste samenstelling en ook nog eens een heerlijk leven, want hoe rustiger de koe, hoe zachter het vlees. Door de duurzame levensstijl van onze handgekozen koeien kunnen wij u de ultieme smaakbeleving bezorgen! 

Pampaschijven

Pampaschijven

Van pampaschijven zijn veel verschillende soorten bekend. Sommige restaurants bedoelen er een dun afgesneden runderlapje mee, andere slagerijen vinden het varkensvlees met prei en ontbijtspek, maar bij ons heeft het weer een andere betekenis. Een pampaschijf is een sappige varkenfiletrolladeschijf gevuld met verse mozzarellakaas en knapperige rucola. De buitenkant is afgekruid met een variatie van frisse kruiden. Na 6-8 minuten bakken in de pan heeft u een heerlijk stukje vlees op uw bord.

Bosschebollen

Bosschebollen

Met bosschebollen bedoelen we niet het lekkere gebak gevuld met slagroom en chocolade. Nee, bosschebollen zijn gehaktballen met een beetje extra. Gekruide ballen half-om-half gehakt van 125 gram per stuk zijn de basis van de bollen die afgewerkt worden met een laagje knapperige gebakken uitjes. De uitjes geven een zoete smaak aan de normaal gesproken hartige ballen. Het gebruik van halfom gehakt zorgt ervoor dat de ballen lekker sappig blijven vanbinnen met een knapperig laagje aan de buitenkant. 

Hamburger Speciaal

Hamburger Speciaal

Onze hamburger speciaal bestaat niet uit een broodje hamburger met uitjes en saus. Wij maken een hamburger speciaal van vers rundergehakt met een topping die bestaat uit tortillasaus, verse mozzarellakaas, gebakken pijnboompitjes en verse peterselie. Deze burger geeft een extra dimensie aan het rundergehakt en geeft je een heerlijk Italiaanse smaak. Deze burger kan niet omgedraaid worden in de pan, zoals een normale hamburger, maar na 4 minuten zachtjes bakken legt u nog even een deksel bovenop de koekenpan voor de laatste 3 minuutjes en dan heeft hij een heerlijke gesmolten bovenkant. Een kleine kanttekening voor de liefhebbers: omdat de burger bestaat uit puur rundvlees mag die een beetje rosé gegeten worden!

Houthakkers

Houthakkers

Onze houthakkerssteaks zijn ook weer een variatie op de bestaande houthakkers die u misschien in andere slagerijen heeft gevonden. Ze staan bekend als een procureurlapje (varkensvlees) met een beetje spek. De variatie uit onze toonbank bestaat uit een lekker mals stukje kipfilet, omwikkeld met mager rookspek en gemarineerd met een caribische marinade. De kip en de spek zorgen ervoor dat het een hartig stukje vlees is, maar de caribische marinade geeft het gerecht een zoete smaak met een ondertoon van kaneel. 12-15 minuten zachtjes bakken in de pan en er staat weer een gezond stukje vlees op tafel! 

Lansingerland, Keurslager

Westerplein 96
2651JM Berkel en Rodenrijs
0105199951

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten