Lansingerland, Keurslager

Welkom in Keurslagerij Lansingerland! Hier kunnen jullie een kijkje nemen in onze winkel en het assortiment.

 

Onze winkel is opgedeeld in bepaalde gebieden, namelijk:

  • Het wandmeubel, deels gevuld met onze ambachtelijk bereide vleeswaren.
  • De saladebar met een variatie in zelfgemaakte salades, patés en onze eigengemaakte filet american.
  • Het maaltijdenmeubel met heerlijke stamppotten, boerenpannetjes en lasagne.
  • De 'vlugklaar' toonbank met een variatie aan eigengemaakte varken-, rund-, kalf-, en kipproducten.
  • De 'vlees' toonbank, met een variatie aan rund-, varken-, kalf- en lamsvlees.
Het wandmeubel

Het wandmeubel

Het wandmeubel gevuld met onze eigengebraden rosbief, entrecôte, fricandeau, varkensfiletrollade en kalfsrollade. Tevens grillen wij ons eigenbereide Zeeuws spek en preparen en braden we onze overheerlijke gebraden gehakt.

De saladebar

De saladebar

De saladebar met een variërende verzameling van patés en onze zelfgemaakt salades volgens eigen recept. Probeer eens een keer de frisse beenhamsalade met stukjes augurk of de zoete kipsalade speciaal met stukjes ananas en mandarijn! Wanneer het seizoen het toelaat hebben we ook een heerlijke aspergesalade met een vleugje kerrie, sappige beenham en stukjes ei. 

Het maatijdenmeubel

Het maatijdenmeubel

Elke maandagmorgen wordt er weer hard gewerkt om een mooi maaltijdenmeubel te creëren met een romige zuurkoolstamppot gevuld met rookworst, of een boerenpannetje bestaande uit stukjes rundvlees met diverse groenten en krieltjes in een heerlijke ketjapsaus of dezelfde basis, maar dan met kip en een zoetzuur sausje. Ook kunt u kiezen uit onze goedgevulde lasagne met of zonder verse tomaten! Als het seizoen het toelaat kunnen we u ook weer verblijden met een aspergeschotel, rijkelijk gevuld met beenham, ei, krieltjes en afgemaakt met een romige hollandaisesaus! 

De 'vlugklaar' toonbank

De 'vlugklaar' toonbank

Het team doet elke week haar best om de mooiste producten te presenteren in onze 'vlugklaar' toonbank. Hier zijn onder andere onze bekend gepaneerde varkensschnitzels te vinden, onze ambachtelijke braadworsten bereid in onze worstenmakerij en elke 2 weken een wisselende Special! De invulling van de toonbank wordt wekelijks herzien en hebben we regelmatig wisselende producten. Ligt het product wat u zoekt er niet bij? Geen probleem! We bereiden het met plezier voor u! 

De 'vlees' toonbank

De 'vlees' toonbank

We zouden natuurlijk geen Keurslager zijn zonder onze goedgevulde toonbank van duurzaam vlees. De boterzachte kogelbiefstukken lachen u elke dag tegemoet naast onze verschillende stukken stoofvlees, bijvoorbeeld 'draadjevlees zoals oma het maakte' of een mooi stukje sukade. Probeer ook eens de verschillende stukjes lamsvlees, bijvoorbeeld een lamsrackje. Voor een groter gezelschap hebben we ook een overheerlijke varkensfiletrollade. Zoekt u iets specifieks? Onze slagers zijn altijd bereid een mooi stukje naar keuze voor u af te snijden!

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar onze specialiteiten? Bekijk ons assortiment onder het kopje Specialiteiten! 

Lansingerland, Keurslager

Westerplein 96
2651JM Berkel en Rodenrijs
0105199951

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten