Lansingerland, Keurslager

Schepsalades

Salades zijn er in allerlei variaties. Ze kunnen een goede aanvulling op de maaltijd zijn, lekker voor op de boterham of op een toastje tussendoor! Alle salades in onze toonbank zijn handgemaakt, maar niet allemaal gemaakt door onszelf. Onze trots zijn Beenhamsalade, Ham-Asperge salade en Kip Speciaalsalade.

Beenhamsalade

Onze beenhamsalade heeft een lekkere frisse smaak en een bite! De salade is gemaakt op basis van mayonaise met de juiste balans van kruiden. Daarna worden de blokjes ham en augurk toegevoegd die de salade zijn frisse smaak geeft. Ideaal om lekker tussendoor te happen!

Kip Speciaalsalade

De kip speciaalsalade is een heerlijk zoete salade geschikt voor een zomerse dag. Ook deze salade is gebaseerd op mayonaise met kruiden voor een uitgebalanceerde smaak. Daarna word er gerookte kipfilet, ananas en manfarijn aan toegevoegd die de salade zijn heerlijke smaak geven. Geschikt als lunch of lekker tussendoor!

Ham-Asperge salade

Onze ham-asperge salade is een seizoensgebonden product en leveren we alleen wanneer de asperges op zn allerlekkerst zijn. De basis van deze salade is mayonaise gemengd met een beetje kerriemarinade. Vervolgens worden er eieren aan toegevoegd, hamblokjes en als laatste heerlijke asperges.

Passen deze salades niet helemaal bij u? Dan hebben wij hier nog een selectie van de overige salades in ons assortiment:

Krab - Tonijn -Ei-bieslook - Tomaat-Mozzarella - Kip Kerrie

Pikante Kip - Vleessalade - Selderij - Franse salade - Bourgondische Kip - Filet American - Kip Saté

Feestsalades

Behalve lekkere schepsalades kunt u ook altijd een beroep op ons doen wanneer u salades zoekt voor feesten en partijen. Wij kunnen een huzarensalade opmaken voor een gezelschap van 3 personen als garnituur of een complete salademaaltijd maken inclusief hapjes, vleeswaren en de huzarensalade als basis voor 20 personen! Deze salades zijn ideaal voor bij de barbecue of als er iets te vieren valt. Behalve onze huzarensalade is er ook de eigengemaakte Waldorff salade verkrijgbaar, een frisse salade met groene appels, rozijnen, bleekselderij en een beetje ananas. Zoekt u iets stevigers? We kunnen ook een heerlijke kartoffelsalade (met of zonder spekjes) voor u maken gegarneerd met rode ui en vruchten. Houdt u meer van vis? Dan hebben wij ook een vissalade voor u in de aanbieding, met verschillende soorten vis, zoals paling, zalm en garnaaltjes als garnituur. 

Lansingerland, Keurslager

Westerplein 96
2651JM Berkel en Rodenrijs
0105199951

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten